Rik Walet

Rik Walet
 

Ik ben een ervaren, breed georiënteerde, deskundige professional (Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie), die met een scherpe blik naar mens en organisatie kijkt. Gedrevenheid, resultaat- én actiegerichtheid kenmerken mij verder.

Waar geloof ik in? Mensen in hun kracht zetten, daar geloof ik in. De context van de kandidaat en wat daar succesvol en minder succesvol gedrag is, is voor mij altijd het uitgangspunt. Het is mijn ambitie mensen laten groeien door het bevorderen van weerbaarheid en zelf regie. Daarnaast hanteer ik het adagium voor mens en organisatie: “Agility makes the future”.
Ik krijg energie van mensen. Hierdoor ben ik voor elke ontmoeting even gedreven en voel ik elke keer weer dezelfde uitdaging. Of het nu gaat om coaching, een selectie-, een ontwikkel- of een talentassessment.

Ik heb  brede ervaring in het selecteren, ontwikkelen en coachen van medewerkers tot op directieniveau. Deze ervaring opgedaan in accountancy,  logistiek,  IT en de psychologische dienstverlening (van instrumentontwikkeling, meten tot high end assessments).
Een no-nonsense coach op het gebied van gedragsverandering en hanteer diverse methodieken en technieken in mijn maatwerk aanpak. Veel ervaring in de uitvoer van mobiliteitstrajecten op corporate niveau maar ook in opdracht van privépersonen. Door mijn levenservaring kan ik goed klankborden, maar ook spiegelen.