Loopbaanbegeleiding & Re-integratie

Uw medewerkers; de grootste kostenpost of de aangewezen mogelijkheid om uw organisatie te laten renderen?
Een effectief werknemers door- en uitstroom beleid binnen uw organisatie heeft invloed op zowel de kosten maar ook op de resultaten van uw bedrijfsvoering.
De persoonlijke ontwikkeling van uw menselijk kapitaal, mobilisatie van werknemers – zowel intern als extern (outplacement of 2de spoor re-integratie), zijn doorslaggevend bij het realiseren van de afdeling – en organisatie doelen.

Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers: loopbaanbegeleiding

Uw medewerkers en teams verder ontwikkelen, resultaten behalen en doelen realiseren. Hoe gaat de organisatie om met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers? Is interne mobilisatie een goede optie of is toch externe voortzetting van de loopbaan voor partijen een betere optie?
Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van door- en uitstroom vraagstukken binnen organisaties adviseren wij u en nemen wij de uitvoering van interne mobilisatie en optimalisatie, outplacement of tweede spoor trajecten op ons.

Interne mobiliteit – loopbaanbegeleiding, coaching, training en 1ste spoor: voor individuele werknemers, of voor complete afdelingen, ontwikkelt R&R Consult programma’s en voert deze uit om het loopbaan vervolg van uw werknemers binnen uw organisatie in lijn te brengen met uw organisatiedoelen.
Externe mobiliteit – outplacement, 2de spoor: voor de medewerker die zijn loopbaan buiten de huidige organisatie moet voortzetten. Hierbij besteden we onder meer aandacht aan het eigen product, de sollicitatie instrumenten, social-media, netwerken & marktbewerking en de voor- en nadelen van zzp -er schap.
Collectief outplacement; ook hierin heeft R&R Consult haar sporen verdiend.

Succesvolle voortzetting van de loopbanen van aangezegde medewerkers. Weten waar zij behoefte aan hebben door de juiste instrumenten en interventies in te zetten. Vol enthousiasme en inspiratie uitgevoerd door gedreven en zeer ervaren loopbaancoaches en job hunters.