Persoonlijk Interventie Traject (PIT)“Fit” voor
de toekomst

Werk en Duurzame Inzetbaarheid

Hoe blijven medewerkers bijdragen aan een arbeidsmarkt die in steeds hoger tempo verandert? Ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, techniek en samenleving hebben steeds groter wordend effect op organisaties en hun medewerkers.

Organisaties die doorlopend vragen om nieuwe kennis en vaardigheden van hun medewerkers. De gemiddelde levensverwachting stijgt en er wordt langer doorgewerkt.
Een duurzame ‘fit’ tussen werk en medewerker is in ieders belang en borgt duurzaam loopbaansucces.

Met “Fit” voor de toekomst wordt op wetenschappelijke basis vorm & inhoud gegeven aan het PIT – persoonlijke interventie traject – van de medewerker door de medewerker om inzetbaarheid en positie op de arbeidsmarkt te verhogen.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Neem zelf de regie met PIT

“Fit” voor
de toekomst

Kan door organisaties ingezet worden voor individuele casussen als onderdeel van een outplacement of –loopbaan- coaching. Maar ook op organisatieniveau om inzicht te krijgen in interventies rondom de inzetbaarheid van de huidige bezetting.

Duurzaam loopbaansucces, wat is hierin het aandeel van de werknemer en wat van de werkgever? Blijven groeien en jezelf ontwikkelen gaat makkelijker als je in beweging kunt komen voor waar je echt gelukkig van wordt.

 • Waar zou ik mij verder in willen ontwikkelen en is daar vraag naar?
 • Wat is mijn specialisme en wat zijn hierin mijn toekomstverwachtingen?
 • Wat zijn de ontwikkelingen in mijn sector en sluit ik daarbij voldoende aan?
 • Wat is de toekomst van mijn huidige werkgever?

Mijn actuele Duurzame Inzetbaarheid (DI) *1) voor wat betreft de 6 dimensies die mijn employability en vitaliteit aangeven en de invloed hierop van mijn persoonsgebonden -, functiegebonden – en de organisatiegebonden factoren. Hoe is mijn mentale en fysieke gesteldheid?
In gesprekken met de DI coach worden ook het CV, wensen en actualiteiten onderzocht en de stappen besproken en geconcretiseerd om invulling te geven aan het PIT.

*1) meting Duurzaam Inzetbaar Potentieel Profiel – Prof . dr. B.I..J.M. van der Heijden

  Meer weten?Neem Contact Op

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  MEER DAN SLECHTS ZAKELIJK

  Onze opdrachtgevers
  Aan het woord

  Onze opdrachtgevers waarmee we jaren intensief samenwerken vertellen je graag over onze samenwerking. Wil jij ze persoonlijk spreken? Wij brengen je graag met ze in contact.

  Deze training gevolgd bij R&R, de trainster was Angela Jochems. Fijne begeleiding en geen vraag is te gek, zelfs antwoord via de mail in de weekenden. Door deze training heb ik een goed beeld van mijn eigen houding en denken gekregen. Hulp bij een goede CV en sollicitatiebrief en veel tips over het solliciteren. In eerste instantie gedacht dat ik deze training niet nodig had maar nu blijkt hoe veel ik geleerd heb. Heel erg bedankt!

   

  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/03/richelle.png
  RICHELLE SCHOTEL

  Leerkracht

  Als HR manager binnen Atos Origin heb ik nauw samengewerkt  met R&R Consult op het gebied van coaching, outplacement, reintegratie.
  Deze samenwerking heeft geleid tot veel resultaat op hiervoor genoemde gebieden.
  Basis voor dit resultaat is een combinatie van hoge professionaliteit, flexibliteit, terugkoppeling en afstemming over het verloop van de trajecten.
  Vooral dit laatste aspect maakt het werken met R&R Consult erg plezierig en vertrouwd en is de basis voor een effectieve invulling van de trajecten.

  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/03/gert.png
  GERT COORENS

  HR Manager

  De vacaturebank bij R&R Consult is zo’n prettig hulpmiddel omdat het je in het begin, bij het maken van je zoekprofielen, dwingt om na te denken wat voor baan je wilt vinden, maar daarna hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je vacatures mist. Dus je hoeft dan geen energie meer te steken in het afspeuren van allerlei websites. Bovendien word je niet afgeleid door reclame en TOP vacatures, zoals bij andere zoekmachines.

  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/03/timmer.png
  E. Timmerman

  Ede

  Angela van R&R Consult is zeer enthousiast in al haar trainingen, weet groepen aan zich te binden, mensen te boeien voor het onderwerp, heeft een luisterend oor voor problemen uit de groep biedt oplossingen, ook voor het individu, geeft niet snel op, daagt uit, weet praktijk en theorie heel goed te verbinden met elkaar.

  Angela bereidt haar opdrachten nauwkeurig voor.
  Zij is een trainster, met wie ik graag samen trainingen geef. Teamteaching is haar op het lijf geschreven.

  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/03/walter.png
  WALTER SCHROOR

  Strafprocesrecht

  Wij maken als Rembrandt College in Veenendaal (met zo’n 110 collega’s), al een aantal jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de diensten van R&R Consult

  Zij hebben ons vele malen prima ondersteuning geboden bij de re-integratie van zieke collega’s (eerste en tweede spoor), bij outplacementtrajecten en bij team coaching van een hele afdeling binnen school. Het werken met individuen en met groepen gaat ze goed af.

  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/03/rembrand-college.png
  T. STARMANS

  Conrector

  R&R CONSULTOns kantoor
  R&R Consult richt zich op arbeidsmobiliteit- en ontwikkelingsvraagstukken bij het professioneel functioneren van medewerkers en op het functioneren van afdelingen binnen de organisatiecontext.
  SAMENWERKINGSVERBANDENOfficieel business partner:
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/07/logo-manovra-rgb-300dpi-768x231.png
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/02/knowvium-cert-wit.png
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/02/RLP-cert.png
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/02/cmi-cert.png
  BLIJF IN CONTACTRichting & Resultaat
  Volg ons op Linked-in om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen.
  R&R CONSULTOns kantoor
  R&R Consult richt zich op arbeidsmobiliteit- en ontwikkelingsvraagstukken bij het professioneel functioneren van medewerkers en op het functioneren van afdelingen binnen de organisatiecontext.
  SAMENWERKINGSVERBANDENOfficieel business partner:
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/07/logo-manovra-rgb-300dpi-640x193.png
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/02/knowvium-cert-wit.png
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/02/RLP-cert.png
  https://www.rr-consult.nl/wp-content/uploads/2020/02/cmi-cert.png
  BLIJF IN CONTACTRichting & Resultaat
  Volg ons op Linked-in om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen.

  Copyright R&R Consult. Alle rechten voorbehouden.

  Copyright R&R Consult. Alle rechten voorbehouden