Angela Jochems

Angela Jochems
 

Begin 2001 heb ik vanuit persoonlijke drijfveren R & R Consult opgericht om Richting en Resultaat te geven aan personele ontwikkeling en mobiliteit.

Als Coach en trainer ben ik gedreven om medewerkers te laten excelleren in het realiseren van hun persoonlijke- en teamdoelen.
Strategisch en resultaatgericht met de focus op duurzame inzetbaarheid van de medewerkers binnen hun werkcontext.
Na een onderwijs carrière ben ik een tiental jaar als manager binnen een internationale organisatie werkzaam geweest. Hierna ben ik mij gaan toeleggen en verder ontwikkelen op wat mij drijft; het zo effectief mogelijk functioneren van mensen en teams binnen organisaties. Het vormen en hebben van een reële ambitie is hierbij leidend.

Gedreven om mensen in beweging te krijgen door ze te laten inzien wat ze kunnen en willen. Waarbij ik zowel in het domein van de non- profit (onderwijs en zorg) als in het domein van de profit  anderen weet te inspireren het beste uit zichzelf te halen en hier vitaal door  te blijven.

Door ruime ervaring in change trajecten bij onder andere de Politie ben ik in staat de weerbarstige praktijk van de waan van de dag op pragmatische wijze hanteerbaar te maken voor medewerkers met als doel een duurzame voortzetting van hun loopbaan. Dit doe ik samen met andere gedreven professionals in mijn hoedanigheid van  CMI registerconsultant, gecertificeerd NOLOC lid, CRKBO geregistreerde trainer en Knowvium gecertificeerd DI coach volgens de MCA methode.