Training

Workshops, trainingen en MD programma’s worden op maat op basis van de vraagstelling ontwikkeld. Hieronder een aantal van onze “standaard” diensten.

“Angela van R&R Consult is zeer enthousiast in al haar trainingen, weet groepen aan zich te binden, mensen te boeien voor het onderwerp, heeft een luisterend oor voor problemen uit de groep biedt oplossingen, ook voor het individu, geeft niet snel op, daagt uit, weet praktijk en theorie heel goed te verbinden met elkaar.

Als strafprocesrecht docent samen met haar als gedragstrainer aan een divers aantal korpsen binnen Politie Nederland en de Koninklijke Marechaussee implementatie trainingen gegeven voor de Wet Politiegegevens. Taaie kost maar wat ging het goed en wat hebben we goede resultaten geboekt. De deelnemers waren allen zeer enthousiast. Ook al betrof het ‘weer’ een verandering in werkwijze.

Angela bereidt haar opdrachten nauwkeurig voor.
Zij is een trainster, met wie ik graag samen trainingen geef. Teamteaching is haar op het lijf geschreven.”

Walter Schroor – Strafprocesrecht, Politie Nederland/ Koninklijke Marechaussee

training leiding gevenSituationeel leidinggeven voor leidinggevenden die met wisselende uitvoerenden, teams, situaties en vraagstukken te maken hebben en krijgen. Gebaseerd op P. Hersey. Voor meer informatie, neem contact met ons op

Sterk in je Werk een korte maar krachtige training van 3 dagdelen, waarin de deelnemers op duurzame wijze hun loopbaanpad uitrollen en dit stapsgewijs realiseren aan de hand van de tijdens de training gemaakte routekaart. Een terugkoppeling van de realisatie volgt maximaal 6 weken later door bezoek van de trainer op de werkvloer van de deelnemer. Voor meer informatie neem contact met ons op

Reis naar Rendement voor leidinggevenden en professionals die hun persoonlijk leiderschap willen en durven vergroten. Transformeren naar synergie voor hun team. Gebaseerd op S. Covey’s 8th habit, de creatiespiraal van M. Knoope en Kolb. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Arbeidsmobiliteit – Ready2Move voor een ieder die wil of moet onderzoeken of de juiste plaats op de arbeidsmarkt wordt ingenomen, welke verandering daar in gebracht zou kunnen worden en hoe deze vervolgens gerealiseerd moet worden. Gebaseerd op o.a. Kolb, Holland en Offman en gebruik van social media.

Deze training gevolgd bij R&R in juni 2011, de trainster was Angela Jochems. Fijne begeleiding en geen vraag is te gek, zelfs antwoord via de mail in de weekenden. Door deze training heb ik een goed beeld van mijn eigen houding en denken gekregen. Hulp bij een goede CV en sollicitatiebrief en veel tips over het solliciteren. In eerste instantie gedacht dat ik deze training niet nodig had maar nu blijkt hoe veel ik geleerd heb. Heel erg bedankt!
Richelle Schotel – leerkracht De Delta te Harderwijk

Hieronder meer informatie over de mobiliteitstraining Ready2Move

Mobiliteitstraining – Ready2Move

????Dreigend baanverlies -Verloren in uw baan !!!!!

Onderzoek naar de juiste plaats op de arbeidsmarkt en hoe beweeg ik mij daarnaar toe ?!?!?!?!

“Wat heb ik te bieden en waar bied ik dit aan?”

Kom in beweging en investeer in u zelf, in 5 bijeenkomsten antwoord op de volgende vragen;

 1. Module 1

  Mijn persoonlijke & professionele bod: vaardigheden, kernkwadranten, persoonskenmerken en -type, competenties, attitude en ambitie, loopbaanwaarden, drijfveren, carriéreankers, kunde en ambitie.

 2. Module 2a

  Waar bied ik dit aan en hoe: werkomgevingsprofiel, organisatiestructuur & cultuur, organisatieverkenning , arbeidsmarktverkenning en curriculum vitae.

 3. Module 2b

  Waar bied ik dit aan en hoe: vacature- en jobsearch, leadopvolging, vacatureanalyse, elevatorpitch, belscript,  sollicitatiebrief.

 4. Module 3a

  Hoe bied ik dit aan en hoe verwerf ik dit : sollicitatiebrief, positieve communicatie, vragenweb en inzetten social media als LinkedIn en Twitter.

 5. Module 3b

  Hoe bied ik dit aan en hoe verwerf ik dit: sollicitatiegesprek voeren (met camera !) netwerken, en het inzetten en gebruik van social media.

Iedere deelnemer krijgt voor aanvang van de training een huiswerkopdracht thuisgestuurd tegelijk met de routebeschrijving naar de trainingslokatie. Maximaal 12 deelnemers per trainingscyclus.

Bij aanvang van de cursus ontvangen de deelnemers de cursusmap.

Waar? Op centrale lokatie te Ede

Wanneer? In 2019  voor de 2 de keer:   donderdag 25-04, 02-05, 09-05, 16-05 en donderdag 23-05 van 17.00 – 21.00.

Voor wie?  Een ieder die zijn functie wil of moet verlaten.

Door wie?  Ervaren trainers op loopbaangebied aangesloten bij de NOLOC.

Opgeven Kosten bedragen éénmalig € 495, – (aftrekbaar voor de belastingen) exclusief 21 % BTW, geef u op door middel van het invullen van contactformulier (zie “contact” op onze website) of bel 0318-629890.